Magyar szabadidősport szövetség

Betöltés...

loader

Kérem várjon amíg az oldal töltődik


Decathlon - Érj át! távúszás

2016. június 18-án közel 200 fő vett részt a Szegedi Sport és Fürdők Kft. szabadidős rendezvénysorozatának negyedik állomásán a Decathlon - Érj át! távúszáson.

A résztvevők kellemes, napsütéses időben teljesíthették a két választható táv egyikét.

A rendezvény sikeres megrendezéséhez hozzájárult a Decathlon Szeged, Magyarvíz Kft., Chio, Pick Szeged Zrt. és a G és K Food Kft. Algida.

A rendezvényről készített fényképek, időeredmények és a további programok a www.szegedsport.hu honlapon érhetők el. 

 

 

 

teljes hír »

25. Tour de Gyömrő kerékpáros verseny és családi sportnap

2016. június 12-én reggel 8:00-kor nyitotta meg kapuit a versenyre érkezők előtt a nevezési központ. 50 segítőkész, felkészült önkéntesünk várta az elő-, és helyszíni nevezők népes táborát. A rendezvényem 7 futamban és egy idén negyedszer indításra kerülő Teljesítménytúr kategóriában indulhattak a résztvevők. Itt mindenki megtalálhatta magának legjobban megfelelő kategóriát. A színpadon 9 órai kezdettel ünnepélyes megnyitóval kezdetét vette a 25. Tour de Gyömrő kerékpáros verseny és családi sportnap. Hagyományainkhoz híven a Maglódi Mazsorett csoport fellépése színesítette megnyitó ünnepséget. Meghívott vendégünk dr. Gyenes Levente a rendezvény fővédnöke intézett beszédet a megjelentekhez és ezzel kezdetét vette a 34 kategóriát magában foglakó egész napos családi és sportnap valamint az AMATŐR Kupasorozat 7. állomásának versenye.

A futamok 9:30- tól 11:55 –ig kerültek indításra, ahol óvodások, serülők, ifik, senior, master korúak mérhették össze tudásukat. Rendezvényünk fénypontja a CSALÁDI futam, melyen idén még soha nem látott számban indultak el, demonstrációs jellegű felvonulásukra a 2-7 fős családok , akik ezzel szerették volna kifejezni népszerűsítette a kerékpározást. Velük együtt pattantak nyeregbe a tandemesek, fogyatékkal élők és gyengén látok, hogy ők is kivehessék részüket ebbe a pompás és mindenkit egybekovácsoló futamon.

Budapest Bajnokság – Gyömrő Amatőr Bajnokság 7. futama mely rögtön a családi futam után került indításra 80 és 30 km –es távon. Magyarországon ritkán látható országúti versenyen ilyen népes mezőny sorakozott fel a rajtvonalhoz. Ezen a napon több mint 700-an álltak rajthoz. 

Az eredmény hirdetést követően közel 1.000.000 Ft értékben sorsoltuk ki a résztvevők kötött értékes nyereményeket.

A Budapesti Kerékpáros Szövetség az idén 80 éves Dömör Sándort (Postás SE) az elmúlt 25 évben a budapesti kerékpáros sportért tett munkáját elismerve köszöntötte.

 

video az eseményről: https://youtu.be/LcWIMaFfo7Y

 

Amatőr Kerékpáros Egyesületek Szövetsége

 

Budapesti Kerékpáros Szövetség

 

 

teljes hír »

II. Gasztro Bicikli túra

Időpont: 2016. július 15-17

Sárospatak - Hernádszentandrás - Sárospatak

Magyarország kerékpáros gasztrokalandja.


További információ az esemény Facebook oldalán.

Izelítő a tavalyi túráról itt.

 

teljes hír »

Continental ContiTech Szeged Juniális és Jótékonysági Futóverseny

Helyszín: Szeged, Erzsébet liget

Időpont:: 2016. június 18.  9:45-től

 

teljes hír »

Decathlon - Érj át! Távúszás Szegeden

Helyszín: Szegedi Olimpiai Központ, Szeged, Maty-ér

Időpont: 2016. június 18. szombat  /esőnap: június 19., vasárnap/

 

Versenykiírás itt található

 

Érj át pályarajz itt található

 

teljes hír »