Magyar szabadidősport szövetség

Betöltés...

loader

Kérem várjon amíg az oldal töltődik


Hamarosan itt a Kihívás Napja!

Az előző évek sikereiből kiindulva idén is magas részvételi arányra és különleges programokra számítanak a szervezők a Kihívás Napján – hangzott el az eseményt beharangozó sajtótájékoztatón. Ebben az évben sokak példaképe, Kiss Gergely, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó és Kádár-Papp Nóra, a tavalyi Coca-Cola Testébresztő Díj zsűri győztese is az esemény mellé állt.

 

Május 25-én kerül sor a Magyar Szabadidősport Szövetség szervezésében a Kihívás Napjára. Ezen a napon országszerte közösségi sportrendezvényeken vehetnek részt a mozogni vágyók. Az esemény már 25 éves múltra tekint vissza hazánkban, és az évek alatt több mint 1600 hazai település vett részt a mozgást és az egészséges életmódot népszerűsítő programban.  

 

"A Magyar Szabadidősport Szövetség immár 25 éve a Kihívás Napja főszervezője. Ez a rendezvény azért is áll közel a szívünkhöz, mert megmutatja az embereknek azt, hogy nem kell a lakóhelyüktől eltávolodni ahhoz, hogy aktív életet éljenek és rendszeresen mozogjanak, hiszen a Kihívás Napján bemutatott sportok egy része bármikor és bárhol végezhető." – osztotta meg velünk gondolatait Czene Attila, a Magyar Szabadidő Szövetség elnöke.

 

 

   

 
 

teljes hír »

Május 11-ig lehet jelentkezni a Kihívás Napjára!

A Magyar Szabadidősport Szövetség meghosszabbította a jelentkezési határidőt, így május 11-ig lehet jelentkezni a településeknek Magyarország legnagyobb szabadidősport eseményére.

 

Több városnál tart a regisztráció előkészítése és rengeteg egyedi, izgalmas kezdeményezés várható még ebből a körből is.

 

Az eddigi nevezések is sok, különösen kreatív programról árulkodnak. Lesz gumicsizma hajító, feleségcipelő, kötélhúzó, traktorhúzó és kaszáló verseny, valamint íjászat és szkander is; persze a hagyományosabb sportok kedvelői is találnak majd kedvükre valót a programok között. A településeken kívül 2016-ban tanintézmények, sportszerkesztőségek, tűzoltóparancsnokságok és cégek is versenyeznek majd május 25-én. A szervezők továbbra is várják a nevezéseket május 11-ig. 

 

A Kihívás Napja sikertörténet: a kezdeményezés immár 25 éves múltra tekint vissza. A programban tavaly több mint 67 millió aktív mozgással töltött percet regisztráltak. 

 

 

 

teljes hír »