Magyar szabadidősport szövetség

Betöltés...

loader

Kérem várjon amíg az oldal töltődik


Küzdj meg a bajnokkal - Csongrád

Csongrádon a Magyar Szabadidősport Szövetség elnöke, az 1196-ban Atlantában aranyérmes Czene Attilával mérhették össze tudásukat a fiatalok.

 

Ha már egy egykori úszó volt a vendég, nem tornaterem, hanem a csongrádi tanuszoda volt a helyszín.

 

További információk itt olvashatóak.

 

 

teljes hír »

MAKKA Szabadidősport Egyesület decemberi programjai

2016-ban december 9-én zárjuk programjainkat. Addig a következő órákon, rendezvényeken vehetsz részt:

 

· december 1 . csütörtök 8.30 és 9.30 torna a kastélyban. Aqua nordic walking elmarad.

 

· december 2. péntek nordic walking túra a Veresegyházi-tavaknál. Találkozó a Tesco parkolónál 8 órakor vagy       8.30-kor a veresi tavak strand parkolóban. Utazás teleautóval. A túra hossza 5 km. Várható hazaérkezés 11.00 körül. Szólj, ha jössz!

 

· december 5. hétfő 7.30 aqua nordic walking

 

· december 6. kedd  8.30 és 9.30 torna a kastélyban

 

· december 7. szerda nordic walking 8 órakor a Naplás-tónál, 10 órakor Madárdombon, 11.30-kor ismét Madárdombon

 

· december 8. csütörtök  8.30 és 9.30 torna a kastélyban. 13 órakor Aqua nordic walking - bejelentkezés szükséges!

 

· december 9. péntek 8.30 Madár-Karácsonyfa készítés és nordic walking a Merzse-mocsárnál. Hozz magaddal madáreleséget, amit kinn hagyhatunk a madaraknak. Találkozunk a rákoskerti vasútállomáson.

 

· december 9. péntek 16 órakor Adventy party a kastélyban, klubtagoknak. Idén meglepetés vendég érkezik hozzánk, kilétéről annyit elárultam már, hogy mindannyian ismeritek, egy időben életünk része volt, s illik közénk. A találgatás már elkezdődött, helyes tipp még nem érkezett... A programra kérlek hozz magaddal egy bögrét, amiből forró italt fogyaszthatsz és némi süteményt! Köszönöm, ha jelzed részvételi szándékodat!

 

December 12-től már a karácsonyra koncentrálunk, remélem, meghitt és szép Ünnepben lesz részed, amit szívből kívánok Neked!

 

A 2017-es évet január 3-án kedden indítjuk a szokott programmal. Évkezdő BOWLING bulink időpontja január 7. szombat 16 óra. Helyszín: Pécel, Tiffany Bowling Klub. Itt jelentkezhetsz.

 

További információk: www.makka.sport.hu

 

Szeretettel üdvözöllek,

Kovács Kriszta

teljes hír »

Karácsonyi Táncgála Passé Tánccsoport - 2016. december 16. 17:30 óra

Helyszín: Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ

 

 

 

 

teljes hír »

BSZSZ tagszervezeti vezetők tanácskozása - 2016. november 25-26-27.

2016. november 25-én kezdődött a budapesti sportegyesületi vezetők tanácskozása, melyen az első napon az elsősegély nyújtási ismeretek oktatása volt a fő téma. November 26. a főnap Kozmann György, sportért felelős helyettes államtitkár előadásával kezdődött, majd Potos Ilona a NEA pályázatokról tartott tájékoztatót. A Magyar Szabadidősport Szövetség főtitkára Salga Péter az MSZSZ tevékenységéről és a szabadidősport országos megítélését foglalata össze. A konferencia programját Kovács Eszter a Főpolgármesteri Hivatal, Sport Osztály sportreferensének a Főváros sportjáról tartott előadása zárta. A konferencia előtt és után folytatódott az egészségügyi szűrőprogram sorozat. Délután a sporté volt a főszerep. Asztalitenisz és dart's versenyek mellett zumba óra is volt. 2016. november 27-én budapesti sportegyesületi vezetők tanácskozásának záró napja az adózással kapcsolatos kérdésekről szóló előadással kezdődött. Ezt követően a Fővárosi Szabadidő Kupa díjkiosztója zárta a programot.

 

Budapesti Szabadidősport Egyesület

www.bszszsport.hu


   

 

teljes hír »

Indul a pataki Futóklub!

2016.12. 03.   14:30 óra

Sárospataki Városi Sportpálya

 

teljes hír »